بلاگ

گیربکس صنعتی چیست ؟

گیربکس صنعتی در حقیقت وسیله ای است که از آن برای انتقال قدرت به کار برده می شود . در گیربکس های صنعتی سرعت ها و گشتاور به یکدیگر تبدیل می شوند .

 

گیربکس صنعتی در واقع یک واسطه میان منبع توان و مصرف کننده توان لست که میان منبع توان مصرف کننده توان یک انعطاف پذیری ایجاد می نماید .

اجزای گیربکس :

گیربکس ها دارای انواع گوناگونی هستند که مهم ترین آن ها چرخ دنده ها هستند که طبق مدل گیربکس ، شکل و جنس آن ها گوناگون است . گیریکس ها به شکل کلی از دو دسته کلی به وجود می آیند که عبارت است از : گیربکس های کاهنده و گیربکس های افزاینده را دارا می باشند .
گیربکس های کاهنده :

این مدل گیربکس ها بین محرک و متحرک قرار می گیرد و دور های مورد نیاز را تامین می نماید . این مدل گیربکس در تیپ های گوناگونی ساخته می شود . در گیربکس های کاهنده سرعت کم می شود و گشتاور زیاد می شود . نسبت کم شدن دور و افزایش گشتاور معکوس یکدیگر هستند .
گیربکس افزاینده :

در صنایع پالایشگاهی احتیاج به گیربکس های دور بالا بسیار زیاد است . که به آن ها گیربکس های افزاینده می گویند . در این مدل گیربکس ها دور بیشتر شده و گشتاور کم می شود . به عنوان مثال در بعضی از سانتریفیوژها از این مدل گیربکس ها به کار می برند .
انواع گیربکس صنعتی :

گیربکس های صنعتی دارای انواع گوناگونی هستند که در بازار آن ها را با اسم های مختلفی می شناسند . که شامل : گیربکس حلزونی ، گیربکس هلیکال یا شافت مستقیم را برخوردار است .

گیربکس های صنعتی در بخش ورودی و خروجی از شفت برخوردار بوده و برای نصب به الکتروموتور و تجهیز باید بر روی شاسی نصب شوند . زمان نصب گیربکس های صنعتی باید به الاین بودن گیربکس دقت کرد ، به شکلی که در گیربکس های صنعتی برای نصب پولی و تسمه و یا چرخ و زنجیر و یا کوپلینگ باید محورهای شفت کاملا موازی و با فاصله مناسب قرار بگیرند ، همینطور بعد از نصب باید غلظت و اندازه روغن گیربکس را بررسی کنید و دمای گیربکس را نیز حین کار کنترل نمایید .

سپهر موتور به عنوان تولیدکننده انواع الکتروموتور و گیربکس ایرانی و واردکننده الکتروموتور و گیربکس خارجی فعالیت دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *